Вдовицата на основателя на Apple Стив Джобс - Лорен  Джобс,

...
Вдовицата на основателя на Apple Стив Джобс - Лорен  Джобс,
Коментари Харесай

Децата на Стив Джобс остават без наследство

Вдовицата на създателя на Apple Стив Джобс - Лорен  Джобс, не възнамерява да подели сред трите им деца многомилиардното завещание на брачна половинка си. Това съобщи тя в изявление за The New York Times.

Лорен счита за погрешно 24-те милиарда $, завещани й от Стив Джобс, да останат в фамилията, по сходство на Рокфелерови през XIX век. Джобс в този момент са на 38-мо място в света по благосъстояние.

Целта на брачна половинка ми не беше замогване, по тази причина и в този момент благодарение на благотворителни организации се пробвам да оказа помощ на колкото си може повече небогати хора, сподели Лорен.

„ Ако доживея до дълбока напреднала възраст, то това благосъстояние ще си отиде от семейството с моята гибел “, сподели брачната половинка на Стив Джобс и добави, че децата им - Рид, Ерин и Ева, са наясно с това и я поддържат.

През 2004 година Лорен Джобс основа благотворителна организация Emerson Collective, която подкрепя просветителни и културни планове. След гибелта на брачна половинка й тя се посвети напълно на тази активност като усили парите.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР